• Часовник Victorinox Dive Master 500 Chronograph
  • Часовник Victorinox Dive Master 500 Chronograph
  • Часовник Victorinox Dive Master 500 Chronograph
Увеличи

Часовник Victorinox Dive Master 500 Chronograph

Код: 241421
1630.00 лв
Наличност: В наличност
•Кварцов хронограф
•Устойчив на надраскване, антирефлексен сапфир кристал
•Водоустойчив до 500M (50ATM, 1650 FT)
•43 mm неръждаема стомана (316L)
•PVD покритие
•Светещи маркери
•Дата
•Гумена каишка

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Dive Master 500 на Victorinox Swiss Army се отличава с изключителна функционалност, благодарение на въведения хронографски механизъм, в тази емблематична за бранда линия. Той гордо олицетворява легендарното качество на продуктите с марка "Произведено в Швейцария".
Dive Master 500 Chronograph впечатлява с 43-милиметров корпус от неръждаема стомана 316 L и Black Ice PVD покритие. Конструкцията му се характеризира с високо ниво на удароустойчивост и водоустойчивост (до 500 метра дълбочина), а здравината на люнета му е гарантирана от недраскаем сапфир кристал с тройно антирефлексно покритие.
Този перфектен за гмуркане инструмент се предлага с коронка, бутони на хронографа и заден капак на винт, както и с циферблат от няколко нива. Луминисцентните фосфоресциращи стрелки заедно с луминисцентните маркери и цифри позволяват много по-бърза ориентация при слаба светлина. Трите, наполовина отворени, стрелки позволяват добра видимост към брояча на хронографа и подобряват възприемането на основната информация. Функцията на хронографа също се отличава с две централни стрелки за отмерване на секундите и минутите, отделен 12-часов брояч, разположен на 10 часа, както и  малка секундна стрелка на 6 часа, където се намира и прозорчето за датата. Дизайнът на часовника съчетава строга изисканост и удобна функционалност. Колекцията Dive Master 500 е допълнена с нова версия на успешната механична линия на компанията, въведена през миналата година. Моделът се отличава с Deep Blue циферблат, каишка от естествен каучук в същия цвят и висококачествен самонавиващ се швейцарски механизъм.
Часовниците Victorinox Swiss Army притежават всички онези качества, които са в основата на 15-годишния успех на продуктите Викторинокс - истинско швейцарско качество, функционалност, иновативност и характерен дизайн.
Марката възниква след сливането на часовникарския отдел на компанията с други продукти на Victorinox. Първоначално брандът е създаден на американския пазар през 1989 г. Там Swiss Army успешно разпространява първата си колекция оригинални часовници, като повече от 90% от населението в САЩ познават марката. След интегрирането на Swiss Army във Victorinox Group, новите времеизмервателни уреди се радват на все по-голямо международно признание. Компанията налага силна идентичност в сферата на прецизните и оригинални швейцарски часовници. Victorinox Swiss Army е свързана, както с историята и популярността на оригиналните ножчета Swiss Army, така и с швейцарската часовникарска традиция.
Асортиментът на часовниците Victorinox, в който присъстват повече от 180 модела, се разделя на 3 сегмента: Active - за динамичните натури, Classic - за спортуващите, с вкус към лукса, и Professional - за хора с подчертано високи изисквания към качеството и функционалността.
Всеки продукт притежава характерна идентичност и свой собствен стил. Заедно с това всички модели имат и много общи качества, които ги отличават от други подобни продукти. Това са здравината, високото технологично ниво, иновативният дизайн и перфектното изпълнение. Всички тези качества правят часовника Victorinox надежден партньор във всички ситуации.
Швейцарските механизми и компоненти, фините кожени каишки и високотехнологичните материали, специалното покритие на корпуса, както и изисканият дизайн на циферблатите - този неизменен стремеж към съвършенство и изпипване на детайла, движил марката повече от 125 години, може да бъде открит във всеки един часовник Victorinox Swiss Army.
Към момента това е единствената компания в света, която има официалното разрешение да използва думите Swiss Army като част от марката си.

facebook