• Часовник Victorinox I.N.O.X.
  • Часовник Victorinox I.N.O.X.
Увеличи

Часовник Victorinox I.N.O.X.

Код: 241682
799.00 лв
Наличност: В наличност
Swiss Made

Ø 43 мм неръждаема стомана

Кварцов механизъм (RONDA 715)

Недраскаем сапфир кристал с тройно антирефлескно покритие

Водоустойчив до 200 м (20 ATM, 660 ft)

Луминисцентни стрелки и индекси

Защитена коронка на винт

Заден капак на винт

Дата

Индикатор за живота на батерията


Каишка от естествен каучук

Доставя се с допълнителен протектор (bumper), който се поставя върху часовника

Предлага се в три цвята - черно, синьо и зелено

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

За да отпразнува своята 130-та годишнина със замахVictorinox изкарва изключително постижениеПредставете си часовник с невиждана здравинаспособен да издържи на падане от 10 м, многократно прегазване от 64-тонен танк, или да изкара два часа при 90° в перална машина, но също така часовник, който притежава изискан и в същото време разнообразен дизайн, благодарение на своите аксесоари. Запознайте се с I.N.O.X. - същността на майсторството на Victorinox.

facebook