• Кейс Хаузинг GoPro Dive Housing
  • Кейс Хаузинг GoPro Dive Housing
Увеличи

Кейс GoPro Dive Housing

Код: GPR_046
129.00 лв
Наличност: В наличност
•Предпазно капаче за лещата
•Standard - Skeleton Backdoors
•Standard - Skeleton BacPac Backdoors

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Кейс за подводни снимки с плоска леща. За камери HERO3 и HERO3+. Осигурява максимална яснота на подводните кадри при всяка резолюция. Широката плоска леща улавя кристални изображения както под вода, така и извън нея, без потъмняване в краищата. Водоустойчив до 60м под вода, Dive Housing е идеален за гмуркане и подводни снимки.

Свързани продукти

facebook