Увеличи

Клип Конзола Oceanic SIDECAN II

Код: 04-1052
120.00 лв
Наличност: В наличност
•Вид : Clip-Конзола
•Пластмасов корпус
•Стъкло- Пластмаса
•Въртяща се гривна
•Страничен прозорец за четене
•Максимален наклон 30 °

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Големи, лесни за четене показатели, осигурени от изключително ярката луминисцентност на OceanGlo, особено при ограничена видимост.

Осигурява бърза реакция и плавно движение, както и четене отгоре и отстрани.
OceanGlo® абсорбира светлината и свети приблизително 7 пъти  по-дълго в сравнение с други подобни материали.

facebook