• Компас Капсула Suunto Diving Sk-7
Увеличи

Компас Капсула Suunto Diving Sk-7

Код: SS018659000
70.00 лв
Наличност: Изчерпана наличност
• Потенциал на наклона + / - 30 °
• Фосфоресцентен компас
• Балансиран за Северно или Южно полукълбо (NH или SH)

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Компасите и прецизните инструменти на Suunto се славят с изключително качество, точност и устойчивост.

Задължителен аксесоар за всеки вид дейност, свързана с точни координати и ориентиране във всякаква среда.

Скоро разглеждани

facebook