• Компас SUUNTO CLIPPER L/B NH
  • Компас SUUNTO CLIPPER L/B NH
  • Компас SUUNTO CLIPPER L/B NH
  • Компас SUUNTO CLIPPER L/B NH
Увеличи

Компас SUUNTO CLIPPER L/B NH

Код: SS004102011
30.00 лв
Наличност: В наличност
Компас, пълен с течност

Балансиран за северното полукълбо

Може да се закачи за каишка на часовник, ръкав, каишка на раница, туристическа карта и др.

Нечувствителен към налягането под вода

Не се изисква батерия

Размери: 30 x 24 x 11 мм

Тегло: 5 гр.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Микрокомпас, който е част от екипировката ви. С възможността за лесно закачане компасът SUUNTO CLIPPER L/B NH освобождава ръцете и облекчава ума Ви.

facebook