• Компас Suunto Diving compass for Combos
  • Компас Suunto Diving compass for Combos
Увеличи

Компас Suunto Diving compass for Combos (Reverse)SK-7

Код: SS018673000
110.00 лв
Наличност: В наличност
Основни функции:

-Потенциал на наклон +/- 30 °
-Фосфоресциращ Компас
-Монтируем към Suunto комбота и конзоли
-Голям прозорец за странично четене
-Бланансиран за Северното или Южното полукълбо (NH или SH)

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Висококачествен,  изпълнен с течност Компас

Превъзходният SK-7 има изключителен потенциал на наклон - (+/- 30 градуса), който е два или три пъти по-голям, отколкото е при конвенционалните водолазни компаси.

Удобната гривна със зацепване на всеки пети градус е специално проектирана, за да предотврати замърсяване от пясък и мръсотия, което позволява плавно въртене при всякакви условия.

Свързани продукти

facebook