• Комплект GoPro Floaty Backdoor
  • Комплект GoPro Floaty Backdoor
Увеличи

Комплект GoPro Floaty Backdoor

Код: AFLTY-002
45.00 лв
Наличност: В наличност
•1 плаваща „гъба”
•1 dive housing капаче
•1 stantard housing капаче
•2 осигурителни лепенки
•2 лепенки за закрепване на камера

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Комплектът включва плаващ гръб, който с помощта на здрава 3M лепенка се прикрепя към задния капак на защитната кутийка. Това позволява на вашата GoPro камера да не потъва, ако падне във вода. Комплектът включва и резервно задно капаче. Съвместим с всички HERO4, HERO 3+ и HERO 3 оригинални камери.

Плаващият гръб няма да може да понесе теглото на вакуумната стойка, ако има такава. Затова вакуумната стойка не се препоръчва за интензивни водни спортове. Освен това, плаващият гръб не може да понесе и теглото на BacPac аксесоарите, когато се използва с HERO4, HD HERO3+ и HERO3. 

Свързани продукти

facebook