• Комплект Соларен панел & Преносима батерия Goal Zero
Увеличи

Комплект Соларен панел & Преносима батерия Goal Zero

Код: 41001
200.00 лв
Наличност: В наличност
Комплектът включва:

Преносима батерия Goal Zero Switch 8 & Соларен панел Goal Zero Nomad 3.5

Тегло на комплекта: 311 гр.

Nomad 3.5:
Соларен капацитет: 3.5W
Размери: 16.5 x 2.5 x 14 см
Време за зареждане на батерията Switch 8: 6-12 часа

Switch 8:
Зарежда се от: USB или от Соларен панел
Капацитет: 8Wh, 2200mAh
Идеална за:
Smartphone: 1-2 зареждания
MP3: 3 зареждания
GoPro: 1-2 зареждания
Digital Camera: 1 зареждане
E-Reader: 50%
Tablets: 25%

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Не спирай да говориш, изпращай имейли, сърфирай - бъди винаги мобилен! Goal Zero Switch 8 е ултралек преносим соларен комплект, с който може да презареждате Вашия смарт телефон и всичките Ви преносими устройства.

facebook