Марки

Knog 2 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Garmin 14 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Goal Zero
Goal Zero е американска компания, световен лидер в производството на преносима соларна енергия. Каталога на фирмата обхваща нуждите на всички хора, които обичат активния начин на живот и прекарват времето си на открито - спортисти, авантюристи, туристи, байкъри, ловци, рибари, къмпингари, сърфисти и на всеки, който се стреми да бъде независим от ограниченията на средата, в която се намира. Продуктите на Goal Zero са иновативни технологични решения, които имат за цел да осигурят независима соларна енергия, която може да се използва във всяка една ситуация, независимо от това дали се намираме в градска среда или в най-изолираното място в природата. Goal Zero е световен лидер в производството на преносими соларни панели, батерии, захранвания, генератори, колконки, соларни лампи и фенери, като всеки един продукт има иновативни и технологични награди и е изпробван в екстремни метеорологични условия, от полюс до полюс, за да се гарантира максимална надеждност и сигурност. Те осигуряват необходимата енергия за вашия телефон, смартфон, MP3, GoPro камера, фотоапарат, GPS, навигация, таблет, лаптоп и др.
http://www.goalzero.com/
11 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Veho
Veho е компания, основана през 2006 година във Великобритания като в момента разполага с общо пет международни офиса (Великобритания, Сингапур, Дубай, Ню Йорк, Хонк Конг) и дистрибуция в над 100 държави.
http://www.veho-world.com/main/index.aspx
9 Продукти Покажи ВСИЧКИ
O.ME.R. 3 Продукти Покажи ВСИЧКИ
HOMiDO 1 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Nixon

1 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Suunto
SUUNTO е водещ дизайнер и производител на спортни прецизни инструменти, които съчетават естетиката и функционалността на спортни часовници и специфични компютри. Те помагат на спортистите на всички нива да анализират и подобрят своята производителност. Освен ангажимента си към безопасността, превъзходството на тези уреди е несравнимо. По технология и дизайн, SUUNTO надминава и най-високите стандарти. И в същото време служи като най-надежден спътник в света на Вашето приключение.
http://www.suunto.com
139 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Apeks
Apeks Marine Equipment Ltd започва производство преди повече от 35 години с една цел -да се направи най-доброто водолазно оборудване в света. Apeks сега е No1 във Великобритания като дизайнер и производител на дихателна, водолазна и животоподдържаща апаратура. Основните продукти включват водолазни и подводни апарати за дишане, водолазни маски, инфлаторни системи за водолазни костюми, водолазно оборудване и аварийно-дихателни апарати за въздухоплаването. Apeks регулаторите са тествани от водещи световни експерти по и са първите преминали сертификация по EN 250 стандарт за гмуркане в студена вода. Регулаторите Apeks се използват в британските, канадските, американските и други военноморски сили.
http://www.apeks.co.uk/
5 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Victorinox
Уважаеми посетители, Когато моят прадядо Карл Elsener открива своята работилница за сечива, идеята е да създаде нож на швейцарската армия. Това става през 1884 г. Той работи над един компактен и здрав нож, който предлага много функции, комбинирани в един инструмент. Това, което той е измисля отдавна се е превърнало в легенда: Оригиналният Swiss Army Knife. По-късно, за да отговорим на нуждите ние създадохме нашите часовници, използвайки швейцарски и SEIKO механизми, със същото качество и грижа ... Ibach-Швиц (Швейцария), 2012
http://www.victorinox.com/ch
8 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Liquivision
Liquivision се стреми да бъде лидер в областта на високо-качественото водолазно оборудване. Ние разработваме авангардни технологии за SCUBA и за водолази изобщо, и по този начин осигуряваме важна екипировка, която те тласка извън нормалните ти граници и постижения.
http://liquivision.com/
11 Продукти Покажи ВСИЧКИ
GoPro
GoPro е американска марка за лични камери с висока разделителна способност , които често се използват в екстремни условия за видео и фотография. Те са известни с това, че са леки, здрави, удобни за носене или за монтиране на необичайни места, като например самолети, коли, лодки или дори танкове в армията. Компанията, която разработва, произвежда и предлага на пазара камерите GoPro и оборудване за тях, е частна собственост Woodman Labs, базирани в Сан Матео, Калифорния.
http://gopro.com/
22 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Shearwater Research
Shearwater предоставя електронни системи за контрол и декомпресия - компютри, на водещи производители на ребридери в света. Нашата цел е повишаване на безопасността и надеждността. За да се подобри сигурността и гъвкавостта на ребридер електрониката , Shearwater е адаптиран с международно приетата система за цифрови съобщения, известна като CAN Bus, за използване в апарати за повторно вдишане. Известна като DiveCAN®, тази технология позволява на производителите на ребридери лесно да интегрират технологичния си напредък.
http://www.shearwaterresearch.com/
3 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Aeris
AERIS вярва във всички гмуркачи, независимо дали те се гмуркат веднъж на ден или веднъж на година. Всички те заслужават висококачествено съоръжение, което лесно се използва. Нашите дизайнери и инженери предлагат реални решения, като работят постоянно за обединение на най-доброто от минали и настоящи технологии. В обединение с Hollis и Oceanic достига своята пълноценна гама и отговаря на всякакви изисквания.
http://www.diveaeris.com/
2 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Oceanic
Oceanic предлага висококачествени и иновативни продукти, като например инструменти, регулатори, компенсаторни буйове, маски, плавници, шнорхели, термично облекло и аксесоари. В обединение с Hollis и Aeris достига своята пълноценна гама и отговаря на всякакви изисквания.
http://www.oceanicworldwide.com/
8 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Hollis
Hollis създава водолазно оборудване, предназначено да отговори на изискванията както на начинаещия, така и на напредналия технически водолаз. Използват се свръх модерни материали и доказани технологии за всяко състояние. В обединение с Oceanic и Aeris достига своята пълноценна гама и отговаря на всякакви изисквания.
http://www.hollis.com/
1 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Atomic Aquatics
Atomic Aquatics е основана от Деан Гарафа и Дъг Тот с доказана репуразия и опит на дизайнери на иновативно водолазно оборудване от 1976 г. насам. След генериране на множество новаторски патенти за основен производител, те създават Atomic Aquatics през 1995 г. и се отдават на мисията да създадават водолазно оборудване от най-висок калибър.
http://www.atomicaquatics.com/
1 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Beuchat
Beuchat International, известна като Beuchat, е компания, която проектира, произвежда и предлага на пазара подводното оборудване. Тя е създадена през 1934 г. в Марсилия, Франция. От създаването си до днес, Beuchat стигна световните върхове като производител на оборудване за подводен риболов, и е спечелила множество национални и международни награди.
http://www.beuchat-diving.com/
1 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Seac Sub
Днес, Seac със сигурност е фирма, която определя стандарти в сектора на гмуркането. Основана през 1971 г. като плод на въображението на Атилио Рапалини и Марко Арата, както и с подкрепата на сина Даниел - компанията извървява дълъг път до световна позиция в налагането на иновации, както и структуриране на производството си.
http://www.seacsub.com/
1 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Sea & Sea
Компанията е създадена през януари 2007 г. и има за цел да бъде уникална в създаването на разнообразен "всичко за фотографията и работата с изображения" бизнес, който носи удовлетвореност на клиентите. Предизвикателствата, поставяни от клиентите стават все по-разнообразни и сложни. Следователно, това, което сега е необходимо, е високо надеждни възможности за решения, подкрепени от най-съвременни технологии и богато ноу-хау.
http://www.seaandsea.com/
4 Продукти Покажи ВСИЧКИ
Gates
След повече от три десетилетия на изграждане на репутация за "бронирани" корпуси, Elwyn и Ann продали компанията на Джон и Карен Ellerbrock през 2002 г. Въз основа на тази солидна репутация, Гейтс днес намира челно място на професионалните пазари: кино, излъчването, научните изследвания, военни и много други. Чрез всичко това, Гейтс е стоял на един мантра: Не рискувайте ... Вземете Гейтс!
http://www.gateshousings.com/
1 Продукти Покажи ВСИЧКИ
facebook