Увеличи

Портативна батерия Goal Zero Guide 10 Plus

Код: 21005
100.00 лв
Наличност: В наличност
Характеристики:

Зарежда се от: USB & Соларен панел
Изходяща мощност: USB, AA/AAA батерии
Тип батерия: NiMH
Капацитет: 10Wh, 2300mAh
Тегло: 181 гр.
Сертификати: CE, FCC, ROHS

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Премахни ограниченията и удължи мига! С преносимата батерия Guide 10 Plus Вие получавате повече енергия за вашите устройства, където и да сте. Заредете Guide 10 Plus от всеки USB порт или соларен панел и го включете към Вашия телефон, GoPro камера, MP3 плейър или GPS устройство, за да продължите да бъдете мобилни.

 

Идеален за:

Smartphone: 1-2 зареждания

GoPro: 1-2 зареждания

MP3: 3 зареждания

POV камера: 1-2 зареждания

Дигитална камера: 1 зареждане

Таблет: 25%

 

facebook