• Портативна лампа и зарядно Goal Zero Lighthouse 250
  • Портативна лампа и зарядно Goal Zero Lighthouse 250
  • Портативна лампа и зарядно Goal Zero Lighthouse 250
  • Портативна лампа и зарядно Goal Zero Lighthouse 250
Увеличи

Портативна лампа и зарядно Goal Zero Lighthouse 250

Код: 32001
160.00 лв
Наличност: В наличност
Характеристики:

Зарежда се от: USB & Соларен панел
Тип батерия: Li-NMC
Лумени: 250
Тегло: 498 гр.
Капацитет: 16.3Wh, 4400 mAh
Сертификати: CE, FCC, ROHS

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

С портативната лампа Lighthouse 250 получавате светлина във всяка ситуация. Lighthouse 250 се презарежда бързо от всеки USB порт, соларен панел или от вградената ръчна манивела. Освен източник на светлина Lighthouse е и източник на енергия - чрез вграденият му USB порт Вие можете да заредите вашите мобилни компоненти, за да продължите да сте във връзка с хората, които са важни за Вас.

 

Време за зареждане:

Nomad 7: 7-14 часа

USB порт: 7 часа

Ръчна манивела: 1 минута въртене = 10 минути светлина

 

facebook