• Преносима колонка Goal Zero Rock Out
Увеличи

Преносима колонка Goal Zero Rock Out

Код: 00218
60.00 лв
Наличност: В наличност
Зареждане: USB & Соларен панел

Режим на работа: над 20 часа

Време за зареждане: 2 часа

Високоговорители: 2х2 W

Тегло: 360 грама

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Преносима колонка с два вградени високоговорителя, които дават повече сила на звука за вашия iPad, смартфон, телефон, MP3, лаптоп и на всяко устройство, което има аудио жак. ROCK OUT колонката има собствена батерия, която издържа над 20 часа в работен режим, без да черпи енергия от вашето устройство. ROCK OUT колонката е изработена от материя, която предпазва от удари, вятър, кал, пръст и намокряне. ROCK OUT е идеална за всички меломани, които обичат да слушат музика навсякъде - на планина, море, риболов. За повече звук и по-добро настроение, носете Rock Out винаги с Вас! 

facebook