• Преносима колонка Goal Zero Rock Out 2
  • Преносима колонка Goal Zero Rock Out 2
  • Преносима колонка Goal Zero Rock Out 2
  • Преносима колонка Goal Zero Rock Out 2
  • Преносима колонка Goal Zero Rock Out 2
Увеличи

Преносима колонка Goal Zero Rock Out 2

Код: 94004
120.00 лв
Наличност: В наличност
Характеристики:

Зарежда се от: USB или от Соларен Панел
Работен капацитет на батерията: + 20 часа
Време за зареждане на батерията: 2 часа
Тегло: 0.36 кг.

Цвят: Син, Зелен, Червен и Черен

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Преносима колонка с лесен за управление навигационен панел. Работи с всички устройства, които имат аудио жак (смарт телефон, MP3 плейър, лаптоп, таблет и др.). Използва собствена батерия, която издържа над 20 часа в работен режим, без да изразходва заряда на самото устройство. Колонката има вътрешен джоб за съхранение и е изработена от материя, която предпазва устройството от удари, вятър и намокряне.

facebook