Увеличи

Преносима USB лампа Goal Zero Firefly USB Light

Код: 14201
30.00 лв
Наличност: В наличност
Характеристики

Лумени: 80
Изходна мощност: 1.5W
Тегло: 0.23 кг.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Преносимата лампа Firefly USB Light осветява всяко пространство, независимо дали сте на палатка сред природата или търсите изчезнала отвертка в гаража. Работи през всеки USB порт и с преносимите батерии на Goal Zero (Swith 8, Guide 10). Подвижната дръжка и комплекта от лупи с различен цвят, прави лампата подходяща, както за четене, така и за създаване на уют и романтика в нощите, прекарани в палатката с любимия човек.

facebook