Увеличи

Преносимо зарядно за лаптопи, таблети и камери Sherpa 50 Power Pack

Код: 62206
400.00 лв
Наличност: В наличност
Характеристики:

Зарежда се от: AC, 12V или от Соларен Панел
Капацитет: 50Wh, 5200mAh
Тегло: 544 гр.
Гаранция: 6 месеца

Идеален за:
Smartphone 7 Зареждания
MP3 15+ Зареждания
POV Camera 9 Зареждания
Digital Camera 5 Зареждане
Tablets 1-2 Зареждания
Laptops 1 Зареждане

Съдържание в комплекта:
A - Sherpa 50 Power Pack
B - AC Inverter (sold separately)
C - AC Wall Charger
D - 12V Adapter
E - Sherpa Laptop Tips

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Нека енергията бъде винаги с теб! Олекотеното захранващо устройство Sherpa 50 е създадено да даде допълнителна енергия на вашия таблет или лаптоп, независимо къде сте. То е удобно за носене, така че винаги да Ви бъде под ръка, като в същото време е лесно за презареждане.

facebook