• Приставка GoPro Rollbar Mount
  • Приставка GoPro Rollbar Mount
Увеличи

Приставка GoPro Rollbar Mount

Код: GRBM30
65.00 лв
Наличност: В наличност
•1 стойка за тръби
•1 чупещо се в три посоки тяло (сглабя се от три части)

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Закрепвате своята GoPro камера за ролбар, тръби и друга екипировка с диаметър от 3.5 до 6.35 см. Перфектен за закрепване на камерата към решетката на радиатора на карт (както метална, така и пластмасова). Може да се закрепва и към рамка на колело, броня на автомобил, багажник за ски или сърф или други тръби, отговарящи на размерите. Стойката има чупещо се рамо за насочване, което позволява постигане на най-добрия ъгъл. Стойката е съвместима с всички, HERO4, HERO 3, HERO 2 и HD HERO оригинални камери.

Свързани продукти

facebook