Увеличи

Протектор за дисплей Suunto Scratch Guard D

Код: 100013462
20.00 лв
Наличност: По предварителна заявка
• Опаковка от 2 броя
• Защита на екрана от надраскване.
• Напълно прозрачна, цифрите остават четливи.
• Дебелина на материала: 350 микрона
• Налични диаметри: Ø ​​37 mm
• Подходящ за:
Suunto D4/D4i/D4i Novo
Suunto D6/D6i Dive Computer
Suunto D9 Dive Computer
Suunto D9TX Dive Computer
Suunto DX Dive Computer

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Защита на екрана от надраскване на D серията на SUUNTO водолазни компютри.

facebook