Увеличи

Ръкохватка Sea&Sea Sea ARM 7 Compact

Код: 22124
430.00 лв
Наличност: В наличност
• Повечето части са изработени от стъклени влакна, обогатени с найлон. Те са леки и изключително твърди, благодарение на оптималните форми, материали и размери за всяка част.
• Ергономичният дизайн на копчето ви позволява да затегнете ставата с минимална сила и максимална сигурност.
• Нейният компактен размер и гъвкава конфигурация със Строб дръжки, осигуряват осветление за широкоъгълна и макро фотография.
• Гумен захват за ръката осигурява удобство на хвата.
• Може да се използва в комбинация с кожуси за компактни цифрови фотоапарати и RDX-серия кожуси за цифрови огледалнорефлексни фотоапарати.
• Необходима е отделна SEA ARM 7, допълнителна Arm, когато се използват две светкавици.
• Компоненти - Head SS, Double топка M, основи за камера, Ball база и два сферични съвместни комплектa.
• Ефективна дължина- Прибл. 450 мм / 18inch.
• Тегло Прибл.- 575 гр. / 20.1oz.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Тази мултиръкохватка и основа имат пластмасова конструкция - смола, която предотвратява електрическата корозия. Новият дизайн на ставите позволява стабилно затягане, но и по-лесно разхлабване, което подобрява сцеплението и оперативността.
Използва се в комбинация с RDX-серия боксове за цифрови огледалнорефлексни фотоапарати.
Добавя се още една Sea Arm 7 Basic Set и Ball Base, когато се използват две светкавици.

facebook