• Спортен часовник SUUNTО AMBIT 3 PEAK BLACK
Увеличи

Спортен часовник SUUNTО AMBIT 3 PEAK BLACK

Код: SS020677000
700.00 лв
Наличност: В наличност
● GPS със SiRFIV микрочип
● Алтиметър, барометър и 3D компас
● Часовник (двойно време), хронометър, аларма
● FusedSpeed™ за отчитане на скорост, комбинация от GPS и сензор
за ускорение
● FusedaltiTM за точно отчитане на надморска височина, комбинирана
от GPS и барометър.
● Мониторинг на сърдечна честота (опционално със Suunto Smart Sensor BT LE)
● Максимален тренировъчен ефект и време за възстановяване
(Peak Training Effect & Recovery Time)
● Изгорени калории в реално време
● Мултиспорт режим – повече от един спорт в една тренировка
(триатлон например).
● Трансфер на данни и анализ на Movescount.com
● Функции за туризъм и спортове на открито

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Проектиран да покрива целия спектър от функции, необходими за спортуване на открито, със своя изключително здрав корпус и дисплей устойчив на надраскване, спортният часовник SUUNTO AMBIT3 няма да ви разочарова и в най-лошите атмосферни условия. Коланът за измерване на пулса не влиза в този комплект. 

Пътуване до върха затова става въпрос - дали това e планински или личен часовник, Suunto Ambit3 е върхът на часовниците с GPS за спорт и приключения. Той ще ви насочва при всяка ваша стъпка , осигурявайки всичко, от което имате нужда по пътя към вашето ново постижение. Свържете часовника си безжично с вашия iPhone и можете да използвате безплатно Suunto Movescount App, за да настроите часовника в движение и обогатите визуално, вашето приключение. Няма по-добър спътник от новия Suunto Ambit 3.

Скоро разглеждани

facebook