• Спортен часовник Suunto Core Alu Pure White
  • Спортен часовник Suunto Core Alu Pure White
Увеличи

Спортен часовник Suunto Core Alu Pure White

Код: SS018735000
725.00 лв
Наличност: В наличност
• Алтиметър: Височина, вертикална разлика, функция "Дневник" (памет за 7 дни), автоматичен режим на превключване
• Барометър: Аларма "Буря", индикатор тенденция на налягането, графика на налягането
• Компас: Въртящ пръстен, фиксирана посока, корекция за деклинация
• Дълбокомер: Максимална дълбочина 10 м. / 32,8 ft.
• Термометър: -20°C - +60°C / -5°F - +140°F
• Часовник: Час (12/24 ч.), час изгрев-залез, календар, двойно време, обратно броене, аларма
• Захранване: Батерия CR2032, индикатор за изтощена батерия
• Водоустойчив: до 30 м. / 100 ft.
• Други: Заключване на бутоните, меню на четири езика, електро-луминисцентна подсветка на дисплея
• Корпус/каишка: Алуминиев корпус, гумена каишка
• Дисплей: Минерален кристал
• Тегло: 68 г.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Алтиметър: 
Висотомерът на спортния часовник Suunto CORE Alu Pure White е с обхват до 9000 м. Изключително полезен при всички дейности, при които е от съществено значение да имате информация за надморската височина и вертикалната разлика. Функцията "Дневник" записва всяко Ваше движение и Ви дава възможност да следите промените в надморската височина по време на поход, продължителност и средна скорост на изкачване и спускане.

Барометър:
Suunto CORE Alu Pure White показва текущото налягане на морското равнище в детайлна графика. Индикаторът за налягане работи в четири основни режима, включително и един Автоматичен, при който сензорът в часовника усеща движението или липсата на такова и превключва автоматично между алтиметър и барометър. Алармата "Буря" Ви известява за рязък спад в атмосферното налягане, което може да предвещава влошаване на метеорологичните условия.

Компас:
Компасът на Suunto CORE Alu Pure White е оборудван с еднобутонна функция, с която да фиксирате и следвате определен курс.

Дълбокомер:
За пръв път в часовник за спортуване на открито е включен дълбокомер с обхват до 10 метра. Функцията предоставя информация за текущата дълбочина и максималната дълбочина, достигната по време на гмуркане.

Часовник:
Функциите на часовника включват - час (12/24ч.), двойно време, час изгрев-залез, календар, аларма, хронометър и таймер за обратно отброяване.

Altimeter Automatic Alti-Baro Switch Barometer Compass Depthmeter Storm Alarm

facebook