Увеличи

Спортен часовник SUUNTO CORE REGULAR BLACK

Код: SS014809000
560.00 лв
Наличност: В наличност
•Алтиметър
•Барометър
•Компас
•Двойно време
•Изгрев/залез
•Аларма за буря

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Поглеждате в небето и виждате звездите, но Вашият спортен часовник усеща наближаващата буря и Ви известява звуково – една от интелигентните функции, помагащи Ви да взимате правилни решения. Разработен на основата на вече наложения модел Vector, новият Suunto Core Ви държи информирани чрез точния алтиметър, барометър, дигитален компас, термометър и индикатор за времевите тенденции.

Сензорът за налягане на Suunto Core, работи в четири основни режима, включително и един Автоматичен, при който сензорът в часовника усеща движението Ви или липсата на такова, като превключва между алтиметър и барометър. За първи път в часовник за спортуване на открито е включен и дълбокомер с обхват до 10 метра.

Компасът е оборудван с въртящ се пръстен, както и с еднобутонна функция, с която да фиксирате и следвате курс.

Функциите на часовника включват двойно време, календар, аларма, хронометър, и време на изгрев и залез.

Алтиметър: Височина, вертикална разлика, функция Дневник, автоматичен режим на превключване.
Барометър: Аларма ,,Буря”, индикатор тенденция на налягането, графика на налягането.
Компас: Въртящ пръстен, фиксирана посока.
Дълбокомер: Максимална дълбочина 10 метра.
Часовник: час изгрев/залез, двойно време, обратно броене, аларма.
Други: Заключване на бутоните, меню на четири езика.

facebook