• Спортен часовник Suunto Quest
  • Спортен часовник Suunto Quest
Увеличи

Спортен часовник Suunto Quest

Код: SS018153000
330.00 лв
Наличност: В наличност
• Три основни режима - Running, Trainning, Cycling
• Напътствия в реално време за интензивността и скоростта на тренировката, според вашата тренировъчна програма
• Измервания в реално време на скорост и дистанция с помощта на допълнителни безжични сензори - POD (предлагат се отделно)
• Дневник на тренировките и задълбочен анализ (Movescount.com)

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Независимо дали тренирате за състезание или за забавление, имате нужда от пълноценен помощник, на който да разчитате. Със Suunto Quest можете да персонализирате и сваляте на компютър тренировките си, да следите пулса и скоростта, дистанцията, обиколките и ритъма в реално време. Споделяйте, планирайте и анализирайте резултатите си на Movescount.com. Всичко това събрано в уникален солиден дизайн, подходящ за всекидневна употреба.

Suunto Quest е разработен специално за спортисти и е съобразен с всички изисквания. Наличието на точни и надеждни датчици, улавящи ритъма на сърцето, позволяват ефективно да следите нивото на натоварване и да персонализирате тренировките си за най-добри резултати. С наборът си от специфични функции, спортните тренировъчни часовници Suunto Quest са подходящи не само за професионални атлети, но и за любители, които тренират за удоволствие и тонус.

 

Свързани продукти

facebook