Увеличи

Спортен часовник Suunto Traverse Graphite

Код: SS022226000
820.00 лв
Наличност: В наличност
Оборудван с множество полезни функции за спортове на открито- GPS, барометър, 3D компас, хронометър, термометър и възможност за мониторинг на сърдечна честота (Heart Rate Monitoring) в комбинация със специален нагръден колан.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

-Вграден GPS

-Дигитален компас

- Алтиметър

- Барометър

ермометър -20°C - +60°C

-Пулсомер -информация за сърдечна честота чрез Suunto Smart Sensor (купува се отделно)

 

Съобщения от телефона могат да се показват на часовника със Suunto Movescount App 

Снимки, филми чрез Suunto Movescount App

Хронометър
Аларма
Меню на 17 езика
Индикатор за състоянието на батерията
Заключване на бутоните
Двойно време
Диодна подсветка на дисплея
Обратно броене

 

facebook