• Спортен часовник SUUNTO X-Lander Military
  • Спортен часовник SUUNTO X-Lander Military
Увеличи

Спортен часовник SUUNTO X-Lander Military

Код: SS012926110
685.00 лв
Наличност: Изчерпана наличност
• Барометър, висотомер, компас
• Алуминиев, с минерално стъкло
• Аларма за буря
• Температура
• Сменяема батерия

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Висотомерът на SUUNTO X-LANDER показва на каква надморска височина се намирате в момента. Отделно от това има функция, която показва денивелацията на Вашето изкачване в планината. Ако не искате да се вторачвате в дисплея докато спортувате, можете да запишете информацията и по-късно да я анализирате.
С X-LANDER можете да следите атмосферното налягане и температурата. Тези данни Ви дават ценна информация за предстоящи промени във времето. Могат да се запаметят параметрите на времето за 4 денонощия. Друга функция на спортния часовник е компасът. С него няма да загубите вярната посока. Дигиталният компас показва посоката с точност до 1 градус и на екрана се появява стрелка, която сочи север.
SUUNTO X-LANDER е поместен в стилен алуминиев корпус със защитено от надраскване минерално стъкло.

Функция 1: Висотомер: Височина, вертикална скорост, аларма за достигната височина, вертикална разлика, запаметяване на данни в памет с размер 8 KB (през интервали от 20с, 1мин, 10 мин, 60 мин, респектвино за време 10ч, 12, 7 дни, 10 дни).

Функция 2: Барометър: Атмосферно налягане на морското равнище, абсолютно налягане, графика на налягането, температура, аларма за лошо време, 4 - дневно запаметяване на налягането, температура.

Функция 3: Компас.

Функция 4: Часовник, календар, три аларми, двойно време, хронометър, обратно броене.

Функция 5: Алуминиев корпус.

Функция 6: 30 метра водоустойчивост + дисплей от минерален кристал.

Скоро разглеждани

facebook