• Стойка за сърф GoPro Surfboard Mount
Увеличи

Стойка за сърф GoPro Surfboard Mount

Код: GSHN5170
45.00 лв
Наличност: В наличност
•2 лепенки за сърф
•2 Camera Tethers – осигуряващи лепенки
•2 Tether Straps – осигуряващи връзки
•1 FCS™ адаптор
•1 Rubber Locking Plug – гумен уплътнител

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Прикрепете своята GoPro камера за сърф, stand up paddle дъска, лодка или друга екипировка, където е необходима голяма сила на захващане. Лепенката е съвместима с всички HERO4, HERO 3, HERO 2 и HD HERO оригинални камери.
Включва „мъжки” адаптор за монтиране на камерата по FCS стандарт.

Свързани продукти

facebook