Увеличи

Трансмитер Suunto LED

Код: SS019098000
508.00 лв
Наличност: В наличност
• Съвместим с повечето Водолазни компютри на Suunto, включително: DX, D9tx, D6i, D4i, D9, Vyper Air, и HelO2
• Следи и измерва налягането в бутилките и данните за консумацията на въздух чрез безжично свързане с вашия водолазен компютър
• LED светлина показва изпращащите се активни данни
• Живот на батерията- прибл. 2 години (100 гмуркания/ година)
• Тегло: 103 грама

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Трансмитерът дава инаформация за текущото налягане на газовете и оставащото време само с един поглед към китката. Преди гмуркане, просто свържете предавателя с Вашия компютър за гмуркане и сте готови. Зелената LED светлина на предавателя Ви показва, че е включен.

facebook