• Водолазен Компютър Beuchat Mundial
Увеличи

Водолазен Компютър Beuchat Mundial

Код: 340086
616.00 лв
Наличност: В наличност
• The Beuchat Mundial предлага електронен дълбокомер с повишена безопасност и отлични опции за обучение чрез използване на неговите многобройни, потребителски конфигурируеми аларми.
• Aларма за изминало време, дълбочинна аларма, и низходяща дълбочинна аларма (до три отделни дълбочини), като всички са от съществено значение за подобряване на уменията на гмуркача при обучение по свободно гмуркане.
• Таймерът за възстановяване на повърхността с аларма е особено полезен за харпунджии, тъй като той индикира на гмуркача достигането на безопасни интервали за възстановяване, като поддържа фокусът му върху улова долу и околната среда.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Висококачествен дълбокомер за гмуркане от Beuchat

Електронния дълбокомер на Mundial е проектиран специално за гмуркачи. Подробна информация на дисплея, множество възможности за аларма и независими опции за таймер, са само няколко от многото иновативни функции, които ще отговарят на нуждите на най-взискателните гмуркачи и харпунджии.

facebook