Увеличи

Водолазен Компютър Liquivision Kaon Air/Nitrox

Код: n09816339
1600.00 лв
Наличност: В наличност
• Air и Nitrox съвместим до 100%
• Rec, Tec и режими Дълбокомер
• 170 градуса дисплей OLED
• Сменяема батерия
• Максимална дълбочина до 200 м
• Използва Buhlmann алгоритъм с три нива на консерватизъм
• Визуални аларми
• Dive Планер
• Dive Симулатор
• Англо-саксонски/ метрични настройки

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Liquivision KAON е въздух и нитрокс водолазен компютър, който може да поддържа един единствен газ с до 100% кислород в режим "Rec" или до три газа в режим "Tec" с до 100% кислород.
Цветният OLED дисплей помага за ясно и отчетливо изобразяване на информацията за спускането, както и интуитивна Touch система за навигация. Менюто осигурява проста настройка на цветовите схеми. Трите режима на гмуркане осигуряват гъвкавост:
Rec режим осигурява гмуркане използвайки един-единствен газов микс- между 21 и 100% кислород и включва симулатор.
Tec режим позволява използването на  до три газови смеси (дънен микс и две декомпресионни смеси), всяка между 21 и 100% кислород, както и планер и симулатор. Стойностите на PPO2 могат да се настройват за по-напреднали водолази.
Режим Gauge осигурява дълбочина, време и хронометър.
Компютърът също показва CNS и N2 натоварване, както и притежава водолазен дневник и може да бъде свързан към PC или Mac с помощта на допълнителен кабел за прехвърляне.

facebook