• Водолазен компютър SPORASUB SP1
  • Водолазен компютър SPORASUB SP1
Увеличи

Водолазен компютър SPORASUB SP1

Код: SPPC010001
531.00 лв
Наличност: В наличност
Компютърът за подводен риболов SP1 Sporasub притежава всички основни функции на цифров часовник:

Час

Дата

Хронометър

Таймер

Аларма

Алтернативна часова зона

Функция “dive”, която се активира при контакт с вода, се изключва автоматично 30 секунди след излизане на повърхността

По време на гмуркане SP1 отчита в реално време моментната дълбочина, изминалото време под вода и температурата на водата

На повърхността компютърът автоматично изчислява изминалото време на повърхността (интервала между последната и следващата апнея)

Запаметяване на 200 последни апнеи с номер, дата, час, продължителност, максимална достигната дълбочина и температура на водата

Данните, съхранявани за всяко отделно гмуркане са: пореден номер на гмуркането, дата и час, температурата на водата, продължителност на гмуркането и максималната дълбочина

Има отделни режими за точен час, хронометър, обратно броене, време, прекарано на повърхността, памет на гмурканията и фрийдайвинг режим

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Специално създаден да задоволи нуждите на апнеистите и подводните риболовци. Съчетава всички функции на един модерен дигитален часовник.

facebook