• Водолазен Компютър Suunto Cobra
Увеличи

Водолазен Компютър Suunto Cobra

Код: SS005402000
939.00 лв
Наличност: В наличност
• Интегрирана Air функционалност за информация относно налягането в бутилката
• Електролуминесцентно осветление
• Air, Nitrox и Gauge режими за различни ситуации
• Непрекъсната декомпресия с алгоритъма на Suunto RGBM
• Вграден планер на гмурканията
• Детайлни записи и данни за гмуркането на вашия компютър с помощта на Suunto DM4 софтуер
• Размер: 72.6 х 56.6 х 39.5 мм

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Suunto Cobra е въздушноинтегрирана конзола с монтиран леководолазен компютър, който съчетава разнообразни функции. Удобен за потребителя дизайн.

За да изглежда като перфектна конзола, тя е допълнена с компас Suunto SK и Suunto Quick Release.

facebook