• Водолазен компютър Suunto D4i Novo Lime
  • Suunto D4i Novo Lime - USB кабел
  • Водолазен компютър Suunto D4i Novo Lime с USB кабел
Увеличи

Водолазен компютър Suunto D4i Novo Lime с USB кабел

Код: SS020395000
1099.00 лв
Наличност: В наличност
•Suunto D4i Novo е пълноценен декомпресионен ръчен компютър за гмуркане, разработен да предоставя лесна за употреба информация. Неговите 4 режима на работа, планирането на гмуркането и функциите за анализ, както и възможността да се свързва с опционалния Suunto Dive Manager PC софтуер, правят Suunto D4i Novo много добър избор за тези хора, които ценят функционалността и лесната употреба.
•Със своята иновативна функция за свободно гмуркане (freedive), Suunto D4i Novo е също така перфектен, ако вие се занимавате сериозно с гмуркане на апнеа.
•Програмиран да измерва дълбочина три пъти в секунда, Suunto D4i Novo записва данните за реално достигнатата дълбочина с висока точност. Времето на повърхността и дълбочинните аларми ви помагат да вземате отговорни решения във и извън водата. И в двата Air и Nitrox режими, ясният, лесен за четене дисплей, може да показва моментната и максимална дълбочина, часа, време на гмуркането и времето за декомпресия, както и температурата. Звукова и визуална дълбочинна аларма ви предупреждава, когато дойде време да започнете изливането.
•В режим Nitrox можете да увеличавате своето време под вода като нагласявате съдържанието на кислород във вашата газова смес между 21% и 50% и вашия PO2 лимит между 0.5 и 1.6 бара.
•Също както другите модерни компютри за гмуркане на Suunto, Suunto D4i Novo използва Suunto RGBM алгоритъм за изчисляване на декомпресионните спирания. Компютърът също така позволява да се направи избор между традиционните safety stops, или при активиране на Deep Stops опцията, да направите своите спирания в дълбочина. Преди гмуркане, no-stop-time planner ви помага да се подготвите за гмуркане. Въведете планираната максимална дълбочина на гмуркане и Suunto D4i Novo ще ви покаже колко дълго можете да се гмуркате преди да се нуждаете от спиране за декомпресия. След гмуркането можете незабавно да прегледате всички данни в паметта.
•Suunto D4i Novo е съвместим с опционалния Suunto Dive manager PC софтуер, който позволява по-задълбочен анализ и графично представяне на всичките ви гмуркания.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Водолазният компютър Suunto D4i NOVO е новият вариант на популярния Suunto D4i, функциите остават същите като на предходния модел, а разликата е в новия стилен дизайн.

facebook