Увеличи

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

Код: SS020305000
1990.00 лв
Наличност: В наличност
• Режими Манометър/ Въздух/ Нитрокс/ Тримикс
• Suunto Fused™ RGBM алгоритъм
• Следи за налягането в бутилката чрез новия Suunto Tank POD
• Лесно планиране и персонализиране със Suunto DM5
• Корпус от неръждаема стомана
• Цветен дисплей
• Дълбочина до 150 м.
• Презареждаща се батерия – между 20 и 40 часа в дайвинг режим, с едно зареждане

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Започва нова ера за водолазните компютри на Suunto. След вече 75-годишна история, финладската компания представя ново поколение водолазен компютър. Интуитивният Suunto EON Steel комбинира в себе си напреднала технология с ярък цветен екран и адаптивни функции, за да покаже ясно от какво точно имате нужда. С твърда кутия за съхранение, корпус от неръждаема стомана и лесен за използване софтуер, Suunto EON Steel ще Ви служи вярно с години.

Suunto има грижата за водолазните компютри, така че Вие може да фокусирате върху гмуркането си.

 

Комплектът включва:

 

Suunto EON Steel

USB кабел

Ръководство за употреба

Правна листовка

Ботуш за защита

Стикер

Бънджи адаптер

facebook