• Водолазен Компютър Suunto HELO2 with USB
  • Водолазен Компютър Suunto HELO2 with USB
  • Водолазен Компютър Suunto HELO2 with USB
  • Водолазен Компютър Suunto HELO2 with USB
Увеличи

Водолазен Компютър Suunto HELO2 с USB

Код: SS014506000
950.00 лв
Наличност: В наличност
• По-дълбоки, по-дълги спускания с поддръжка на множество газове Trimix, Nitrox и кислород
• Опростено планиране на профили за гмуркане, газове и резервни планове с графичния Suunto мулти газ планер
• Непрекъсната декомпресия чрез алгоритъма на Suunto Technical RGBM
• Номинална дълбочина до 120 м и с пълна възможност за смесени газове
• Детайлни графични записи и данни за гмуркането към компютър, с помощта на Suunto DM4 софтуер

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Suunto HELO2 е първият Хелий компютър с USB. Suunto HelO2 е усъвършенстван компютър за гмуркане на водолази, които използват множество газове като Trimix, Nitrox и кислород. С участието на алгоритъма на Suunto Technical RGBM и мулти газ планер, устройството е проектирано да направи техническото гмуркане по-просто, по-бързо и по-гъвкаво.

facebook