Увеличи

Водолазен компютър Umberto Pelizzari X1

Код: UPPC0101
848.00 лв
Наличност: В наличност
Компютър с автограф от един от най-известните фрийдайвъри в света - Умберто Пелицари.

Софтуерът на UP-X1 позволява да си свалите следните данни за Вашето гмуркане:

Време на гмуркане

Максимална дълбочина

Температура на водата

Изгорени калории

Сърдечен ритъм

Коланът за измерване на пулса може да се използва както във режим "Гмуркане", така и в режим "Часовник"

Има отделни режими за точен час, хронометър, обратно броене, време, прекарано на повърхността, памет на гмурканията и фрийдайвинг режим

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

facebook