• Водолазна Конзола Suunto CB Cobra/SK7
Увеличи

Водолазна Конзола Suunto CB Cobra/SK7

Код: SS018685000
1000.00 лв
Наличност: В наличност
• Интегрирана Air функционалност (Трансмитер) за информация относно налягането в бутилката
• Електролуминесцентно осветление
• Air, Nitrox и Gauge режими за различни ситуации
• Непрекъсната декомпресия с алгоритъма на Suunto RGBM
• Вграден планер
• Детайлни записи и данни за гмуркането към компютър с помощта на Suunto DM4 софтуер
• С SK-7 Compass (NH)

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!


Описание

Интеграция Air
Suunto Cobra следи и показва налягането в бутилкатаразход на въздух и непрекъснато изчислява оставащия въздух. Също така предоставя визуални и звукови аларми за дълбочина и налягане и Ви предупреждава, когато сте близо до изчерпване на въздуха.

Лесен за разчитане дисплей
Въпреки, че е лек и малък, Suunto Cobra разполага е с голям екран и висока разделителна способност на дисплея. Има опция да се регулира от 5 до 30 секунди засветяване. Светва автоматично, когато се активира важна аларма.

Multi-режим гъвкавост
Със своите Нитрокс, въздух и режим Gauge, Suunto Cobra предоставя всичко необходимо, за да се максимизира времето на дъното и да се възползваме от всяко гмуркане. Suunto Cobra може да бъде програмиран за нитрокс смеси между 21% и 50% кислород. Можете също така да регулирате парциалното налягане на кислорода между 1.2 и 1.6 бара. 

Гъвкава декомпресия
С използването на алгоритъма на Suunto RGBM, Suunto Cobra позволява непрекъсната декомпресия за оптимално време на изкачване. Ясната електролуминисцентна подсветка се активира автоматично при аларми, като параметрите на гмуркането са ясно отчетливи.

Широка съвместимост
Suunto Cobra е съвместим с широка гама от други продукти Suunto.

Например компасът Suunto SK7, с потенциал за наклон до 30 градуса. Също така и Suunto Quick Release, който позволява  да свържете конзолата към порта за високо налягане на регулатора бързо и лесно.

facebook